Framnäsgruppen

Vi skyddar våra besökare från smittspridning av Corona

Vi har under veckan fått samtal från oroliga kunder som har frågor kring vad vi gör för att, så långt det är möjligt, skydda våra kunder från smittspridning.

Många har påbörjat samtal hos oss och känner ett behov av att få fortsätta, andra vill påbörja samtal i familjerådgivning eller individuellt, samtidigt som det finns en stor oro för att utsätta sig själv och i förlängningen sina nära för smitta.

Vi har självklart stor respekt för denna oro och vi gör allt vi kan för att minimera riskerna för smitta i våra lokaler på Tulegatan och i Sollentuna.

- Vi följer nyhetsrapporteringen och utvecklingen kring viruset dygnet runt och tillämpar folkhälsomyndighetens rekommendationer strikt i vår verksamhet.
- Personal som har minsta symtom på förkylning eller influensa ska hålla sig hemma.
- All personal som kan arbeta hemifrån ska göra det. Det gäller
t ex ledning och administrativ personal. Våra terapeuter tar fortfarande emot besökare i våra lokaler.
- För de besökare som vill erbjuder vi samtal via skype eller telefon. Vår erfarenhet är att många upplever det som ett fullgott alternativ.
- Vi följer rådande hygieniska rekommendationer. Vilket innebär att vi inte tar i hand och att vi tvättar händerna ofta. Det finns handsprit att tillgå både för personal och besökare.
- Vi torkar regelbundet av alla ytor i lokalen.
- Vi vill även vädja till våra kunder att hålla sig hemma vid minsta symtom på förkylning eller influensa. Kontakta oss gärna så ordnar vi samtal via skype eller motsvarande istället.

Tillsammans tar vi oss igenom det här!

Dela inlägget

Vänligen kontakta Ulrika Gustafsson för bokningar i Väster Norrland.

Tel: 073-202 01 90
Mail: ulrika.gustafsson@framnasgruppen.se